Industrilokal gratis i tre månader

industriby_bil2

För dig som ska driva ett tillverkningsföretag

Nässjö Industriby erbjuder dig som nystartat företag unika möjligheter. Här får du 100 kvadratmeter gratis de tre första månaderna. Det ger dig som företagare tid att testa din idé, laborera och göra din prototyptillverkning. Samtidigt får du stöd från en affärscoach, Science Park-systemet och har tillgång till en mentor det första året.

När ditt företag växer finns det plats att expandera inom samma byggnad. Förutom att ytan är anpassad till ditt behov så tillämpar vi även en så kallad hyrestrappa där ingångshyran börjar på en lägre nivå och når upp till en marknadshyra först efter fem år.

Lokaler anpassade efter ditt behov

Industribyn erbjuder moderna industrilokaler för både större och mindre verksamheter genom ett flexibelt modulsystem. Varje modul hyrs på 144 kvadratmeter och är lämplig för mindre och nystartade företag. Det finns totalt 29 moduler samt en yta på 1000 kvadratmeter.

För närvarande finns nio företag, större och mindre, som representerar olika branscher placerade i Industrinbyn.  Lokalerna är moderna och har tillgång till fjärrvärme och bredband via optokabel. Industribyn är inhängnad och bevakad.

För mer information, kontakta Peter Johansson, Nässjö Näringsliv AB:
0380-51 79 40 / 070-628 14 85, peter.johansson@nnab.se

 

33

I närhet till Riksväg 40 och Höglandsterminalen

Industribyn har ett enastående logistikläge med närhet till såväl järnväg som landsväg. Byn ligger i Norrboda industriområde i direkt anslutning till riksväg 40 och Höglandsterminalen, en containerterminal i direkt anslutning till södra stambanan.

> Läs mer om Höglandsterminalen på logisticpark.se